Afbeelding

Grootste collectie dierenhokken en speeltoestellen

Bedrijvig Nieuws

KRABBENDIJKE - Het is intussen al bijna 5 jaar geleden dat GrootPlezier.nl haar deuren opende. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een webshop met de grootste eigen collectie konijnen, kippen en hondenhokken van Europa.

Naast de hele voorraad dierenhokken heeft GrootPlezier.nl ook heel veel grote speeltoestellen zoals trampolines, speeltorens, schommels, speelhuisjes, skelters, voetbaltafels, enzovoorts direct uit voorraad leverbaar. Waar de gewone speelgoedzaak stopt begint de collectie van GrootPlezier.nl. En de bezorging is in de wijde omtrek ook nog eens geheel gratis!

Zaterdag 27 december “snert-actie” Op zaterdag 27 december (3e kerst) pakt GrootPlezier.nl extra uit. Onder de naam “Snert-actie” organiseren ze een leuke opendag voor families en belangstellenden uit de regio, iedereen is welkom. Voor de bezoekers is er gratis erwtensoep, broodje worst en koffie, thee, warme chocomel en nog veel meer. Voor de kinderen is er een complete binnenspeeltuin opgebouwd met o.a. speeltoestellen, trampolines, springkussen. Niet alleen kunnen mensen kennismaken met de grootste collectie dierenhokken en grote speeltoestellen. Maar ook is er een uitgebreide “koopjeshoek” ingericht waar voor mooie winterkortingen van alles te koop is. Sleetjes, vogel voederhuisjes, vetbolletjes en veel andere producten met extra korting.

Ook voor bedrijven Ook voor de bedrijven heeft GrootPlezier.nl een mooie kerstactie. Een pooltafel, voetbaltafel of airhockeytafel in de kantine als waardering voor het personeel. Zo kunnen bedrijven bij GrootPlezier.nl voor het eind van het jaar voordelig slagen. Kom ook gezellig langs aan de Oostpolderweg 2 in Krabbendijke op zaterdag 3e kerst! bezoek de webshop: www.GrootPlezier.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief