De decemberspaaractie van Hoekman

Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Bij Hoekman Plus en Hoekman Woonaccessoires en Cadeaus aan de Noordzandstraat in Yerseke kunt u terecht voor ontelbaar veel zaken. Tot en met 30 december spaart u bij al uw aankopen voor een volle strippenkaart. Die kunt u inruilen voor een kerststol, rollade of oliebollen. Bij vier volle kaarten ontvangt u een taart voor zestien personen.

DOOR JENINE HOOGLANDER

Hoekman Boekhandel viert in 2015 zijn 35-jarig jubileum. Al sinds 1980 weten veel mensen de weg naar Hoekman te vinden. Het begon allemaal met een kleine boekhandel van dertig vierkante meter, aan de Wijngaardstraat in Yerseke. In 1990 verhuisde de boekhandel naar de huidige locatie aan de Noordzandstraat. Maar daar bleef het niet bij, want tot twee keer toe werd een vrijgekomen pand naast de bestaande winkel erbij getrokken.

Familiebedrijf Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar Hoekman Boekhandel Plus en kunt u bij dit leuke familiebedrijf terecht voor ontelbaar veel zaken. Naast boeken, post- en bankzaken, kantoorartikelen en kantoor- en projectinrichting werd de winkel in 2010 uitgebreid met Hoekman Woonaccessoires en Cadeaus. ?Mijn vrouw Joke en mijn dochters Marinda en Beatrijs hebben er een gezellige sfeervolle winkel van gemaakt", vertelt Piet Hoekman trots. "Ondanks een parttime baan als schooljuf is ook onze oudste dochter Joanneke veel in de zaak te vinden. Ondernemen zit bij ons in de genen.? Voor interieuradvies aan huis kunnen klanten ook terecht, bij dochter Marinda.

Melano Party Hoekman Woonaccessoires en Cadeaus verkoopt het hele Riverdale assortiment, een grote collectie Brynxz potten en Sillka zijdebloemen. Daarnaast verkopen zij merken als Timzowood Living, Tafelgut thee, OOZOO, IKKI, Embrace Design en De Spieghel. De nieuwste trend zijn de prachtige ringen en armbanden van Melano Colours die u zelf, geheel naar wens, kunt samenstellen. Beatrijs organiseert sinds kort ook ?Melano party?s?. ?Niet iedereen heeft overdag de tijd om een mooi sieraad te kopen, daarvoor willen wij de mensen graag de tijd geven. Onze klanten kunnen zich opgeven als gastvrouw en in onze winkel een Melano party houden voor hun familie, collega?s, kennissen en vrienden. Op zo?n gezellige avond is er tijd genoeg om de juiste keuze te maken. We verzorgen een complete avond met een hapje en een drankje. Bovendien krijgt de gastvrouw een korting uit de opbrengst van de avond?, zegt Beatrijs. Volgens haar ligt de kracht van het familiebedrijf in de betrokkenheid en de goede band met de klanten. ?We hebben veel vaste klanten en proberen altijd met de klant mee te denken. Als we inkopen doen, weten we vaak precies wie wat leuk vindt en dat kopen we dan ook in.?

Fijne feestdagen Deze maand is zijn de winkels van Hoekman gehuld in de kerstsfeer. De speciaal ingekochte eindejaarsgeschenken, die ook zeker als relatiegeschenk gewaardeerd worden, de vele kerstwoonaccessoires en cadeaus maken uw eindejaarsaankopen compleet. De geurkaarsen en branders van ?Scentchips? brengen heerlijke geuren in uw huis en in de boekhandel vindt u naast boeken en (kerst)cd?s een grote collectie kerstkaarten. Daarnaast spaart u tijdens de decemberspaaractie bij al uw aankopen voor een volle strippenkaart. De actie is geldig voor al uw aankopen bij Hoekman Plus, met uitzondering van post- en bankzaken en de landelijke boekenbon. Bij besteding van 75 euro heeft u al een volle kaart die u kunt inruilen voor een kerststol, rollade of oliebollen. Bij vier volle kaarten ontvangt u een taart voor zestien personen. Kijk voor meer informatie op www.hoekmancadeaus.nl of op de Facebook-pagina.

Hoekman Plus, Noordzandstraat 34, 4401 CG Yerseke, www.hoekmancadeaus.nl, info@hoekmanboekhandelplus.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief