Afbeelding

10-jarig jubileum voor Anne-Lique Mode

Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Anne-Lique Mode bestaat tien jaar. Dit viert de modezaak in Yerseke met een ‘koopjesweek’ in december. Op 1 december is er een vriendinnenavond voor genodigden en op 2 december is er een extra koopavond met een modeshow voor alle klanten.

DOOR JENINE HOOGLANDER

Met een uniek assortiment damesmode en hoeden weten de klanten Anne-Lique Mode aan de Langeville in Yerseke al een decennium te vinden. “Mijn moeder is tien jaar geleden de zaak begonnen, we doen het nu samen en in de toekomst ga ik het bedrijf van haar overnemen”, vertelt de 21-jarige Angelique Goud. Samen met haar moeder Joke van den Berge staat ze in de winkel klanten vriendelijk te woord en voorziet hen van deskundig advies. “In de winkel verkopen we damesmode in alle prijsklassen, dus er is voor ieder wat wils. We hebben een collectie tot maat 56, we verkopen panty’s van het merk ‘Sisi’ en daarnaast hebben we een collectie kinderhoedjes.” De grote collectie exclusieve hoeden is iets wat meteen opvalt in de winkel. “De hoeden zijn allemaal naar wens te vermaken. Dit doen wij allemaal zelf. Klanten komen uit heel Zeeland speciaal voor onze hoeden.” Volgens Angelique komen klanten ook steeds terug door de gezellige sfeer van de winkel, het goede advies en de persoonlijk touch. “Klantenbinding is de kracht van onze winkel.”

Modeshow Tijdens de ‘koopjesweek’ van dinsdag 2 december tot en met zaterdag 6 december is de koopjeshoek rijkelijk gevuld. Hier koopt u één artikel voor twintig euro, twee voor 25 euro en drie artikelen voor dertig euro. Bij besteding van honderd euro aan de nieuwe wintercollectie krijgt u tijdens de koopjesweek een lekkere warme muts naar keuze cadeau en op elk tweede artikel ontvangt u dertig procent korting. Op 1 december is er een vriendinnenavond voor genodigden en op 2 december is er een extra koopavond met een modeshow met een proeverij verzorgd door ‘Wijnhuis Zeeland’. U kunt tijdens deze avond ook een wijntje of heerlijk ander drankje kopen van het ‘Wijnhuis Zeeland’ of een pakket laten samenstellen. “Het wordt een gezellige avond met een unieke modeshow met kleding uit de nieuwe kerstcollectie, hoeden en veel leuke koopjes die geshowd gaan worden,” belooft Angelique. “Ook Hoekman Woonaccessoires & Cadeaus komt met een unieke collectie sieraden, MelanO ringen, die u zelf kunt samenstellen.” Tijdens de extra koopavond kunnen bezoekers gefotografeerd worden met een prachtig door Angelique zelf gecreëerd hoedje. Fotografe Corrie Feas maakt de foto’s en de winnaar van de leukste foto ontvangt een mooie sjaal. “We hopen veel vaste en nieuwe klanten te mogen ontvangen en we gaan er een gezellige avond van maken.” De modeshow begint om 19.45 uur en duurt ongeveer een half uur. Er zijn slechts enkele zitplaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie of voor het reserveren van een zitplaats bij de modeshow kunt u terecht op www.anneliquemode.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief