Enthousiaste jeugdrenners
Enthousiaste jeugdrenners Foto: Mullaert

Informatie ochtend ZRTC Theo Middelkamp Jeugd wielrennen

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

WEMELDINGE - Houd jij of je zoon of dochter van fietsen kom dan op zaterdag 3 februari om 10u naar de informatie ochtend van ZRTC Theo Middelkamp voor alle huidige en nieuwe jeugdrenners in Club Casco te Wemeldinge.

Tijdens deze ochtend wordt er voor de ouders en jeugd informatie verstrekt over de trainingen, wedstrijden en alles hier omheen. Ook is dit voor de jeugdrenners een eerste samenkomst na de winter en rustperiode. Er zal een “trainings” rit worden gemaakt in een groep van eigen tempo onder begeleiding van de jeugdtrainers. Voor wie (nog) geen lid is of geen racefiets heeft en wel een rondje wil meerijden, geen probleem kom gewoon met je eigen fiets, neem wel je helm mee. Graag tot 3 februari!
De jeugdafdeling van ZRTC Theo Middelkamp is een wielervereniging met meer dan 30 jeugdrenners en enthousiaste jeugdtrainers. Die als doel heeft het bevorderen van de wielersport in de breedste zin, maar in het bijzonder de Zeeuwse Wielersport. Dit doen zij door het opleiden van jonge renners, het organiseren van trainingen, wedstrijden en toertochten en het deelnemen hieraan en het geven van voorlichtingen. www.theomiddelkamp.nl
Locatie: Club Casco, Het Scheld 22, Wemeldinge, aanvang 10.00u.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief