Afbeelding

Podiumplaatsen voor Olympia Kapelle

Sport en vereniging

KAPELLE - Zaterdag 10 juni was de toestelfinale in Kaatsheuvel voor een deel van de selectie meiden van Olympia Kapelle. Er zijn maar liefst 12 podiumplaatsen. Wat heeft iedereen het goed gedaan.

In de categorie jeugd g hebben Julia van Liere en Chanty-li Nijsse maar liefst een 1e plaats behaald. Chanty-li Nijsse op het toestel balk en Julia van Liere 2x goud op de toestellen brug en sprong, Meike van Belzen behaalde een bronzen medaille op vloer.

In de categorie junior e behaalde Nicole Boogert een 3e plaats op brug en Inge Hoogesteger een 3e plaats op sprong in de categorie junior f.

Instap d2 is Tess van Waarde op vloer 2e geworden en Suzi Zblewska wist maar liefst 3 medailles te scoren op balk en vloer 2e en op brug een 3e plaats.

Pupil2 d1 wist Amy Kwakkelaar op sprong en brug 2 medailles te veroveren.

De toestelfinale van 17 juni in Bergen op Zoom behaalde 4 podiumplaatsen. Brenda Scheepstra categorie pupil1d2 behaalde een gouden medaille op sprong en Alysa Vlieland behaalde 2 zilveren medailles op sprong en brug. Yara Leenknegt pupil2d2 werd 2e op brug wat een fantastische resultaten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief