Afbeelding

ATB vereniging Team X-Treme start tweede clinic

Sport en vereniging

GOES - In juni organiseert de Zeeuwse ATB vereniging Team X-Treme voor de 2e keer dit jaar een mountainbike clinic voor dames en heren op het MTB-parcours in Goes.

De eerste clinic was snel vol en een 2e clinic gaat nog voor de zomervakantie van start en afgerond worden, zodat je in de zomer kan genieten op de fiets. Wil je (beter) leren Mountainbiken; sportief fietsen in de natuur en heb je zin om mooie hellingen, hindernissen en bochten te kunnen nemen? Dan kun je nu starten met de mountainbike clinic onder deskundige leiding van Patrick Tolhoek.

Patrick houdt uiteraard rekening met het niveau van de deelnemers zodat iedereen, beginner of gevorderd deel kan nemen. Wanneer je deze clinic hebt gevolgd, weet je zeker dat je het optimale uit jezelf en je fiets weet te halen.

De clinic bestaat uit vier momenten; donderdagavond 8, 15 en 22 juni, van 19.00-20:30 uur op het MTB-parcours in Goes en aansluitend op donderdagavond 29 juni van 19.00-21.00 uur op het Patrick Tolhoek MTB-parcours in Burgh-Haamstede.

Voor leden van X-Treme is deelname aan de clinic gratis! Voor aanmelding en/of vragen mail je naar: x-treme.act@zeelandnet.nl. Na aanmelding ontvang je het inschrijfformulier.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief