Korfball Summer Event

Sport en vereniging

GOES - Korfbalvereniging TOGO organiseert op 22, 23 en 24 juni het Korfbal Summer Event 2017 ter afsluiting van het korfbalseizoen.

Op Sportpark het Schenge in Goes vinden drie dagen korfbalfestiviteiten plaats voor jong en oud. Zoals elk jaar is er op de zaterdag een familie-/vriendentoernooi, wat dit jaar aangevuld is met een afsluiting voor jeugdleden op donderdagavond en een reünie op vrijdagavond. Alle oud-leden van TOGO zijn welkom om deze reünie bij te wonen en kunnen eveneens deelnemen aan het toernooi op vrijdagavond en/of zaterdag.

Het is de eerste keer dat de Goese korfbalvereniging een driedaags evenement organiseert, wat niet alleen voor eigen leden is. Korfbalvereniging TOGO is groeiende en laat zich graag zien aan Goes en omgeving. Door het succes van de 5 voorgaande edities van de afsluitende zaterdag in juni besloot de vereniging het groter aan te pakken door niet alleen activiteiten voor de eigen leden aan te bieden. Naast de reünie voor huidige- en oud-leden kunnen jeugdleden vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen naar de afsluiting op donderdagavond.

Door dit evenement van festiviteiten voor verschillende doelgroepen hoopt de vereniging de korfbalsport te promoten in Goes de vereniging sterker op de kaart te zetten. Aangezien ze vorig jaar de nieuwbouw hebben geopend en dit jaar een nieuw kunstgrasveld, zijn de randvoorwaarden voor het afsluitende weekend optimaal.

Meedoen en opgeven voor de reünie en/of toernooi is nog steeds mogelijk via vereniging@kvtogo.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief