Samen liedjes zingen bij Komjok
Samen liedjes zingen bij Komjok "Rotsvast". Foto: Jooske Crucq

Bijeenkomst Komjok 'Ik zie...en wat zie jij?'

Sport en vereniging

RILLAND - Op vrijdagavond 8 februari is er weer een KomJok in Rilland! Dit keer is het thema 'Ik zie...en wat zie jij?' en we zijn welkom op bassisschool De Reigersberg in Rilland

KomJok is de Reimerswaalse versie van wat ook wel Kliederkerk heet en betekent 'Kom je ook?'. Het is samen eten, samen ontdekken en samen vieren om andere mensen, jong en oud, van binnen en buiten de kerk beter te leren kennen. Iedereen is welkom, met speciale aandacht voor de kinderen. KomJok duurt ongeveer twee uur en is kei-gezellig! Afgelopen seizoen heeft KomJok zichzelf al succesvol bewezen. Het is vooral de openheid voor iedereen die mensen doet beslissen om mee te doen aan KomJok. Dit keer is het thema dus 'Ik zie... en wat zie jij?' en vindt het plaats op basisschool De Reigersberg in Rilland. Er zullen weer verschillende activiteiten zijn voor jong en oud en het beloofd weer een gezellig samenzijn te worden.

Aanmelden
De deur staat open vanaf 17.00 uur en we starten om 17.30 uur. Kom gezellig mee-eten, mee vieren en mee ontdekken, u, jij, jullie zijn van harte welkom!
Tot en met maandag 4 februari kun je je opgeven via komjok@zeelandnet.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief