Start van een vorige Kapellecross.
Start van een vorige Kapellecross.

Racketcentrum Kapellecross in het Kapelse bos

Sport en vereniging

KAPELLE - Op zondag 24 februari organiseert JARO met steun van de Goese atletiekvereniging AV’56 de 8e Racketcentrum Kapellecross. Deze hardloopwedstrijd voor jong en oud zal plaatsvinden in het Kapelse bos met start en finish op het veldje naast de scouting.

Het parcours is bijna helemaal onverhard. Voor de jeugd t/m 13 jaar is er om 14.00 uur een wedstrijd over ongeveer 1350 meter. Bij voldoende belangstelling lopen meisjes en jongens apart. Voor iedereen vanaf 14 jaar bedraagt de afstand 6400 meter Dit zijn 3 grote ronden en een uitloopje naar de finish. Zij starten om 14.25 uur. De deelname is gratis en voor alle deelnemers is er na afloop een zak fruit.
Verder zijn er bekers voor de beste 3 meisjes, jongens, dames en heren. Bovendien worden er nog ruim 60 mooie prijzen verloot op startnummer, o.a. hardloopschoenen en hardloopkleding.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 23 februari 20.00 uur via jacroose@hetnet.nl met vermelding van naam, vrouw of man, afstand, geboortedatum, club of woonplaats. De organisatie stelt voorinschrijven op prijs, zodat we voldoende prijzen hebben en er op de dag zelf niet te veel extra druk op de jury komt. Als het echt niet anders kan, is inschrijven ter plaatse mogelijk vanaf 12.30 uur tot een half uur voor jouw wedstrijd in het Racketcentrum.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief