Goochelaar Paul Weiss op het podium met twee 'slachtoffers'. FOTO: ROB JANSSEN
Goochelaar Paul Weiss op het podium met twee 'slachtoffers'. FOTO: ROB JANSSEN Foto: Rob Janssen

Een magische avond in De Wemel

Sport en vereniging

WEMELDINGE – Op zaterdag 23 maart gaf muziekvereniging OKK haar jaarlijkse uitvoering in dorpscentrum De Wemel, getiteld ‘The Magic of Music’. En een magische avond was het!

Met een afwisselend repertoire en verbluffende trucs wisten de fanfare en slagwerkgroep van OKK en goochelaar Paul Weiss een volle Wemel te boeien met een avondvullend programma. De fanfare opende met een stevige concertmars, waarop de prachtige filmmuziek van Backdraft volgde. Later waande het publiek zich in Pakistan met Karachi Boulevard. De slagwerkgroep bracht de zaal in exotische sferen met het melodische Mi Cha Cha Pa Ti, maar ging ook compleet de andere kant op met een stevig nummer van Slagerij van Kampen. Paul Weiss kreeg de hele zaal aan het lachen en wist iedereen te boeien met zijn trucs. Van kaarttrucs tot zwevende tafels, alles kwam voorbij. De 11-jarige vrijwilliger voor de hypnosetruc – die zich 4 jaar waande – was zelfs zodanig ontdaan dat hij vroeg of hij ooit nog zou kunnen lezen, wat hem op dat moment niet meer lukte. Gelukkig wist Paul hem weer uit zijn hypnose te brengen en kon hij met een gerust hart weer gaan zitten. OKK bedankt het publiek en de sponsoren, zonder wie deze avond niet mogelijk was geweest.
De fanfare en slagwerkgroep werken nu toe naar hun zomeravondconcert, dat op 28 juni zal plaatsvinden voor het eigen clubgebouw in de Dorpsstraat.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief