Samen ontdekken tijdens komjok
Samen ontdekken tijdens komjok "Ik zie... en wat zie jij?" Foto: Jooske Crucq

Raad eens hoeveel ik van je hou?

Sport en vereniging

RITTHEM - Op vrijdagavond 10 mei is het weer KomJok in Rilland. Dit betekent dat we weer gezellig samen gaan vieren, samen gaan ontdekken en samen gaan eten! Natuurlijk is iedereen, jong en oud, van binnen en buiten de kerk, weer van harte welkom, zeker omdat het alweer de laatste keer is van dit seizoen.

We zijn dit keer welkom in de oude Hervormde Kerk, midden in Rilland!
De volwassenen onder ons kennen de kerk nog van ‘vroeger’ en de kinderen kennen dit kerkgebouw inmiddels ook van de lichtjestocht in december en natuurlijk van het kerkenpad in maart. Het gevoel dat deze activiteiten bij eigenlijk iedereen opriep was saamhorigheid en dat deze activiteiten eigenlijk alle drempels weghaalde tussen de verschillende geloven. Net als bij deze activiteiten is ook iedereen super welkom bij KomJok. Of je nu wel of niet gelooft…of je wilt ‘proeven’ van het geloof en of je nou moslim of christen bent en naar welke kerk je ook gaat, KomJok is voor iedereen! KomJok duurt ongeveer twee uur en is kei-gezellig! Afgelopen seizoen heeft KomJok zichzelf al succesvol bewezen. Het is vooral de openheid voor iedereen die mensen doet beslissen om mee te doen aan KomJok.

Thema
Het thema is dit keer ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?’ en met dit thema gaan we heel veel leuke dingen doen met elkaar. De deur staat open vanaf 17.00 uur en we starten om 17.30 uur. Kom gezellig mee-eten, mee vieren en mee ontdekken, u, jij, jullie zijn van harte welkom! Tot 6 mei kun je je opgeven via komjok@zeelandnet.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief