Foto: Coby Weijers

Druk fietsweekend met Ladies Night Ride en Delta Ride

GOES - Vriendinnen, zussen, collega’s, moeders en dochters kunnen vrijdag weer meedoen met de Ladies Night Ride.


Start en finish van het evenement is op de Grote Markt in Goes. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 15, 30 kilometer en - dit keer voor het eerst - 45 kilometer. De opbrengst van de eerste lustrumeditie van de fietstocht gaat naar KWF Kankerbestrijding dat het steekt in een onderzoek naar gynaecologische kanker. Inschrijven voor de Ladies Night Ride kan via de website www.ladiesnightride.nl.

Traditioneel

De fietstocht is traditioneel het begin van het Delta Ride for the Roses-weekend. Op zaterdag volgt dan de Delta Ride for the Roses in Goes. Dat is dit jaar niet het geval, omdat zondag 15 september de landelijke Ride for the Roses voor de derde keer in Goes plaatsvindt.

Fietsweekend

De Delta Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen, die altijd op de zondag van het fietsweekend is, gaat wel door. Inschrijven kan niet meer, want het maximumaantal deelnemers is bereikt. Profvoetballer Rick van Drongelen, afkomstig uit Axel, en veldrijder Jolien Verschuren zijn twee bijzondere gasten. Meer op www.deltaridefortheroses.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>