ride-roses-2014-bennie
ride-roses-2014-bennie

Deelnemers Ride for the Roses versnellen het onderzoek naar ziekte

GOES - Wie zich nog wil inschrijven voor de Ride for the Roses kan dat het beste doen voor zondag. Zaterdag sluit de voorinschrijving. Op de dag zelf is iedereen natuurlijk nog van harte welkom.


Het is op de dag zelf (zondag 15 september) wel iets duurder om mee te doen: tien euro voor kinderen tot twaalf jaar, veertig euro voor de routes 10, 25 en 50 kilometer en vijftig euro voor de 100 kilometer. Elke cent is echter de moeite waard, want de opbrengst is zoals altijd bestemd voor het goede doel: KWF. “Ik ben ervan overtuigd dat er een moment komt dat kanker een chronische ziekte wordt. De ontwikkelingen gaan op het moment erg snel. We zijn dichtbij, maar willen het onderzoek versnellen. Via evenementen zoals de Ride for the Roses lukt dat. Laten we de schouders eronder zetten en er voor gaan”, zegt voorzitter Eddie Bogaert van het lokale organisatiecomité.

Inzamelen

Enkele van de meer dan 5000 deelnemers die zich al hebben ingeschreven zamelen via acties extra geld in. Dirk Schot voert het klassement van deze deelnemers aan. Hij heeft al meer dan 900 euro opgehaald.

Wie zich wil inschrijven kan dat doen via www.ridefortheroses.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>