Foto: Stockphoto / Archief de Bode

Asfalt Postbrug wordt volledig vervangen: weg een week dicht

  algemeen

YERSEKE - Rijkswaterstaat begint vanaf aankomende vrijdag met werkzaamheden aan de Postbrug op de N670. Tot vrijdag 13 september is de brug afgesloten voor motorvoertuigen. Het wegdek gaat volledig vervangen worden. Het verkeer wordt omgeleid via de Vlakebrug. 


De werkzaamheden starten vrijdag 6 september om 20.00 uur. Het vervangen van het wegdek zal tot vrijdag 13 september om 20.00 uur gaan duren. Tot die tijd zal de brug voor motorvoertuigen volledig afgesloten zijn. Het verkeer wordt omgeleid via de Vlakebrug. Vanuit Yerseke is er een omleiding over de Molendijk en de Zanddijk (N673). Verkeer vanuit Kapelle en Wemeldinge kan omrijden via de N289. 

De brug is voor fietsers en voetgangers alleen dicht van vrijdag 6 september 20.00 uur tot en met maandag 9 september 06.00 uur. Tijdens de afsluiting volgt buslijn 27 tussen Goes en Yerseke een aangepaste route. Tussen Wemeldinge en Yerseke rijdt geen bus. 

Werkzaamheden
Het wegdek van de Postbrug is aan onderhoud toe. Daarom wordt deze volledig vervangen. Tegelijkertijd wordt er een aantal andere werkzaamheden uitgevoerd, zoals het vernieuwen van de voegovergangen. Om de hinder voor wegverkeer zo kort mogelijk te houden, wordt er dag en nacht gewerkt. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief