Foto: Hans Colijn

Ministers en staatssecretarissen fietsen mee met Ride for the Roses

GOES - Als hun agenda’s het toelaten fietsen er zondag zes ministers en staatssecretarissen mee met de Ride for the Roses.


Ze komen naar Goes op initiatief van minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, die in Zeeland heeft gewoond. Minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid komt, net als zijn collega op het ministerie Sander Dekker, minister Eric Wiebes van Economische Zaken en Klimaat, staatssecretaris Menno Snel van Financiën en Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat.

Oud-wielrenner Michael Boogerd heeft ook toegezegd te komen.

Zeelandhallen

De Ride for the Roses vindt zondag voor de derde keer plaats in Goes. Start en finish zijn bij de Zeelandhallen op het Da Vinciplein. Inschrijven kan nog op de dag zelf. De tocht over honderd kilometer vertrek om 10.00 uur. De openingsceremonie begint een half uur eerder. Deelnemers aan de 10, 25 en 50 kilometer vertrekken vanaf 10.30 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van het evenement voor KWF.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Monteurs zonwering en/of kunststof kozijnen

Yerseke

Machine operator

Wouw

Interieurverzorger

Goes / Zierikzee

Schoonmakers m/v

Oostkapelle

Verzorgenden IG

Goes - Hansweert - Krabbendijke - Kruiningen - Yerseke - Rilland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief