Springers van de wedstrijdspringgroep Olympia Kapelle.
Springers van de wedstrijdspringgroep Olympia Kapelle.

Medailleregen voor de springgroep van Olympia Kapelle

Sport en vereniging

KAPELLE - Afgelopen zaterdag was de 1e springwedstrijd voor de wedstrijdspringgroep van Olympia Kapelle, de ABC wedstrijd, ieder in hun categorie sprongen ze op de airtrack, pegasus en minitrampoline in het A, B en C niveau waarvan het A niveau het hoogste landelijke niveau is. Er zijn maar liefst 20 medailles behaald. Wat een top prestatie.

Op de airtrack werden de meeste medailles behaald, Lisa raadtgever wist daar een 1e plaats te behalen bij de jeugd A, en Meike van Belzen wist daar een gouden medaille bij de junioren A te behalen. Melanie Nieuwenhuize won het goud bij de senioren B en het zilver op de pegasus. Bij de jeugd B won Tess van Waarde het zilver, Tess won ook een zilveren medaille op de pegasus, bij de junioren B won Anne van Strien het zilver, Sanne Mondeel won het zilver bij de senioren ook won ze een zilveren medaille op de minitrampoline. 2 medailles waren er voor Julia van Liere bij de junioren B een bronzen medaille op de airtrack en een 4e plaats op het toestel pegasus. Annika Franken (junior B) wist een prachtige 1e plaats te behalen op de pegasus en won daarmee het goud, bij de jongens wist Giovanni Minnaard (Junior B) een mooie 2e plaats te behalen op de pegasus

Op de minitrampoline waren er twee gouden medailles voor Brenda Scheepstra (jeugd B) en Isa van waarde (junior B) ook wist Isa een bronzen medaille te winnen op de pegasus ,Charlotte Moeleker won het zilver bij de junior B, en Roxanne Cappon won het brons, een compleet Olympia podium in de categorie minitrampoline bij de junioren fantastisch! Tessa de Bruijne heeft 2 bronzen medailles gewonnen in de categorie junior C op de minitrampoline en de pegasus.

Al met al was het een fantastische dag met mooie resultaten, vooral voor de jongste jeugdleden heel spannend, maar wat heeft iedereen zijn best gedaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief