Bestuursleden Leo Baaij, Frans van de Plasse en Erik van Hijfte van Inter Scaldis.
Bestuursleden Leo Baaij, Frans van de Plasse en Erik van Hijfte van Inter Scaldis. (Foto: )

Vogelvereniging houdt jubileumshow in Yerseke

YERSEKE - Vogelvereniging Inter Scaldis Yerseke houdt vrijdag 1 en zaterdag 2 november een jubileumshow ter ere van haar 60-jarig bestaan.


De vogelvrienden nodigen alle geïnteresseerden uit een kijkje te komen nemen tijdens de show in De Haven, aan de Paardenmarkt in Yerseke. De openingstijden zijn op vrijdag 1 november van 20.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag 2 november van 14.00 uur tot 18.00 uur. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en de toegang is gratis.

Historie

In het voorjaar van 1959 richtten enkele vogelliefhebbers uit Yerseke de club op. Inter Scaldis, dat Latijn is voor ‘tussen de Scheldes’, groeide gestaag en de gezellige shows waren steeds het hoogtepunt van het jaar. “Vandaag de dag is de vereniging nog steeds actief en gezond”, vertelt voorzitter Arie Goud. “Naast vogelliefhebbers uit Yerseke zijn vele vogelhouders uit Zuid-Beveland lid van onze vereniging. Met ruim vijftig enthousiaste leden en een actief bestuur is er een prima basis voor de toekomst. En met De Haven hebben we een mooie locatie voor onze activiteiten.
Inter Scaldis, wil nog niet aangesloten vogelliefhebbers graag laten meedelen in de jubileumvreugde. “Wanneer zij zich tijdens jubileumshow als lid aanmelden, hoeven ze pas contributie te betalen vanaf 1 januari 2021."

Meer informatie is beschikbaar via voorzitter Arie Goud, tel. 06-55802197, of penningmeester Leo Baaij, tel. 06-22687748.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meerdere vacatures

Roosendaal

Administratief medewerker

Sint Annaland

Chauffeur Internationaal (CE)

Benelux en Noord Frankrijk.

Medewerker bediening

Oostkapelle

RMO Chauffeurs

Roosendaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief