Subsidie voor jubileumactiviteiten in Reimerswaal

KRUININGEN - De gemeente Reimerswaal stelt 12.500 euro subsidie beschikbaar voor organisaties die volgend jaar een activiteit willen organiseren voor het 50-jarig bestaan van de gemeente Reimerswaal.


‘Hroôs op Reimerswaal’ is het thema van het jubileumjaar. Organisaties en verenigingen zijn uitgenodigd om een speciale activiteit rondom het 50-jarig bestaan van Reimerswaal te bedenken. Voor de organisatie hiervan kunnen ze een beroep doen op een financiële bijdrage van de gemeente.

Voorwaarden

Een adviescommissie beoordeelt de aanvragen, laat de gemeente Reimerswaal weten. Voor de toetsing ervan zijn criteria opgesteld. Zo moet de activiteit bijdragen aan vijftig jaar Reimerswaal en breed toegankelijk zijn. Ook gaat de commissie voor spreiding van de activiteiten door het jaar heen en in de verschillende dorpen. ‘En het heeft de voorkeur dat meerdere personen, organisaties of verenigingen samenwerken voor een activiteit.’

Aanvragen

Subsidieaanvragen kunnen tot 1 februari 2020 ingediend worden via het subsidieaanvraagformulier op de gemeentelijke website www.reimerswaal.nl. Uiterlijk 28 februari maakt de gemeente bekend welke initiatieven ze een bijdrage toekent. Meer informatie over de subsidie is verkrijgbaar bij mevrouw C. Van der Arend, via mail. c.vander.arend@reimerswaal.nl of tel. 14 0113.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>