Het Urker Mans Formatie geeft een Kerstconcert in Goes.
Het Urker Mans Formatie geeft een Kerstconcert in Goes. (Foto: Picasa)

Lezerskorting voor Kerstconcert Urker Mans Formatie

GOES - Op zaterdag 7 december 2019 geeft de Urker MANS Formatie een kerstconcert in de R.K. Maria Magdalenakerk in Goes.


Aan het begin van de adventsperiode vermeldt het programma aansprekende advents- en kerstliederen. Van het ingetogen Stille Nacht van Frans Gruber tot het uitbundige Cantique de Noël van Adolph Adam. De mannen van de Urker MANS Formatie zingen vol overgave en worden versterkt door Mark Brandwijk aan het orgel. Tijdens het concert switcht de organist moeiteloos naar de piano om daar de begeleiding voort te zetten. De kwaliteiten van deze begeleider komen ten goede aan de zang maar voeren ook bij zijn improvisaties de boventoon. Zowel op het orgel als aan de piano brengt hij een improvisatie over kerstliederen ten gehore. De zangers hebben bijna allen een solorol wat deze formatie tot een unieke zanggroep maakt. Heldere eerste tenoren zingen de solo's bij onder andere Kerstzang en Christmastide terwijl de diepe bassen Mary's Boychild en Greensleeves vertolken. De dirigent Martin Mans is sinds de oprichting de drijvende kracht achter de Urker Mans Formatie. Hij vormt een geheel van de stemmen en werkt aan beleving van tekst en muziek. De luisteraar heeft heel wat te zien en kan genieten van een afwisselend programma met zang en instrumentale muziek.

Details:

Datum: zaterdag 7 december 2019.

Locatie: R.K. Maria Magdalenakerk, Singelstraat/Zusterstraat, Goes.

Aanvang: 20.00 uur.

Toegang: 18,50.

Reserveren en online bestellen: www.martinmans.nl of t. 06-25391903.

Voorverkoop tevens bij VVV-Goes, Singelstraat 13 en Boekhandel De Ramshoorn, Lange Vorstraat 21, Goes.

Lezerskorting:

Lezers van de Bevelandse Bode krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van € 5,= en betalen € 13,50 in plaats van € 18,50. (max. 2 pers./artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: BB712.

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>