Jan-Peter Balkenende opent jubileumweek van Ostrea Lyceum
Foto: Frans Peeters

Jan-Peter Balkenende opent jubileumweek van Ostrea Lyceum

GOES - Oud-premier Jan-Peter Balkenende, tevens oud-leerling van het Buys Ballot College, opent maandag 27 januari de jubileumweek van het Ostrea Lyceum in Goes.


De christelijke scholengemeenschap bestaat op 1 februari precies 12,5 jaar. Het is een fusie van het Sint Willibrord College en het Buys Ballot College.

Balkenende opent de week op de locatie Fruitlaan. Het Ostrea Lyceum heeft ook vestigingen aan de Bergweg en de ‘s-Heer Elsdorpweg.

Debat

De voormalig politicus spreekt het personeel toe, gaat in debat met leerlingen en is aanwezig bij optredens van leerlingen en het lerarencabaret. Na afloop krijgen alle leerlingen een lunch aangeboden ter gelegenheid van het jubileum.

Wall of Fame

In de dagen daarna is nog een aantal activiteiten. Zo wordt een begin gemaakt met een Wall of Fame met bekende oud-leerlingen van het Ostrea Lyceum, is er een gedichtenwedstrijd, een disco voor leerlingen en een feestavond voor personeel.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>