SC Waarde stunt tegen koploper SPS
Csiki Tamás de gevierde man nadat hi Sc Waarde op een 1-0 bracht.
Csiki Tamás de gevierde man nadat hi Sc Waarde op een 1-0 bracht. (Foto: Frans van Pagee)

SC Waarde stunt tegen koploper SPS

REIMERSWAAL/ KAPELLE - Sc Waarde kent tot nog toe geen hoogtij, de vele gelijke spelen nekken hun vooral als het gaat om een gewenste positie op de ranglijst. Het 1-1 gelijke spel tegen koploper SPS zal zich onderscheiden van de eerdere, eerder een opsteek voor de eindreeks die hun mogelijk nog doet stijgen. Yerseke deed goede zaken wat betreft de 2e periode. Daarnaast ook teleurstellende uitslagen, zelfs kansen op degradatie voor degradant Krabbendijke.


Sc Waarde-SPS (1-1) Waarde maakte het koploper SPS behoorlijk lastig, na een half uur spelen leken de bezoekers afstand te nemen maar werd het toegekende doelpunt alsnog geannuleerd vanwege buitenspel. Dan scoort Waarde de 1-0, de rebound uit een hoekschop laag in de verre hoek geschoten door Csiki Tamás, tevens de ruststand. SPS kwam met één treffer niet verder dan een gelijkspel, de 1-1 werd gemaakt door Marnix van der Slikke. Voor Waarde een virtuele 9e positie op de ranglijst.

Hansweertse Boys-Wolfaartsdijk (4-4) Hansweertse Boys heeft Steven Fitsch, hij is voor menig tegenstander een speler waarvoor wordt gevreesd. Met zijn kwaliteiten kan hij beslissend zijn. Wolfaartsdijk leek al geslagen maar kwam nog terug tot 4-4. Steven Fitsch nam de leiding over in het topscorersklassement van Guus de Leeuw. Timo Westerweel (0-1 en 4-3), Danny Krayenbrink (1-1), Steven Fitsch (2-1 en 3-1), John Jipa (4-1), Tijmen van der Baan (4-2 en 4-4). Tom Koelen gaf aan ook volgend seizoen aan te blijven als oefenmeester.

Wemeldinge-Apollo’69 (3-1) Wemeldinge pakte na een mindere periode weer een de 3 punten tegen Apollo'69. Een gelijkwaardige tegenstander die weliswaar hoger staat genoteerd op de ranglijst. Maurick Steenhard nam de 1-0 voor rekening waarna Kevin Delgado Alves de score verdubbelde, 2-0. Zijn tweede treffer benodigd om de wedstrijd op slot te gooien want Moreno van Aerde scoorde tussentijds de 2-1. Wemeldinge op een 7e positie.

Kruiningen-Rillandia (6-0) Thomas Paauwe met 3 doelpunten (1-0, 2-0 en 5-0), Mark Deprez met de 3-0 en Steffan van Houte met zijn twee treffers (4-0 en 6-0) zorgden voor een duidelijke zege op Rillandia. Een zelfde score als in de heenwedstrijd met het verschil dat Rillandia er destijds ook 4 maakte. Kruiningen op de 3e positie met kansen op een periode, voor Rillandia een 8e positie.

Kapelle-Patrijzen (2-2) Jeroen van Overloop en Wout Vink zorgden voor een 2-0 voorsprong, deze werd gelijk getrokken door Can Özgan (2-1) en Daan Traas (2-2). Kapelle liep ook schade op, Reinier Goedemondt een directe rode kaart en voor Cas de Waard een tweede gele en dus rood. Kapelle reeds op een 5e positie met wel de 1e periode op zak.

Krabbendijke-De Fendert (0-1) Janko Raaijmakers deed Krabbendijke de das om in de beginfase, ondanks de vele kansen voor de thuisclub. Het staat inmiddels op de 12e positie en moet waken voor degradatie.

Arendskerke-Yerseke (0-2) Verdedigers Jorn Lindenberg (0-1) en Eys Murre (0-2) waren belangrijk voor het vissersdorp, Yerseke hield het eigen doel schoon en staat 1e in de 2e periode.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>