Lex v Lieshout Fotografie

RIVM: Landelijk 132 patiënten overleden, 20 nieuwe besmettingen in Zeeland

REIMERSWAAL - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 1104 mensen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaal aantal patiënten op 10.866. Er zijn opnieuw 132 patiënten overleden aan COVID-19.


Sinds de laatste update van het RIVM zijn er 1104 Nederlanders positief getest op COVID-19. Dat brengt het totaal in Nederland op 10.866. In datzelfde tijdsbestek zijn er 132 mensen overleden aan het virus. Dat zijn er meer dan gisteren. Toen overleden er 93 patiënten. In totaal zijn er 771 mensen in Nederland overleden aan het coronavirus. Het totaal aantal gemelde patiënten dat opgenomen is (geweest) in het ziekenhuizen in het land is 3.483. Dat zijn er 529 meer dan gisteren. 

Zeeland 

Sinds gisteren zijn in Zeeland twintig mensen positief getest op het coronavirus (COVID- 19). Het betreft inwoners uit Arnemuiden, Axel, Goes (2), Graauw, Hulst (2), Middelburg, Oost-Souburg, St. Maartensdijk (2), St. Philipsland (3), Terneuzen, Tholen (3), Vlissingen (2). Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 152. In totaal zijn er acht personen uit Zeeland overleden aan de ziekte.

Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt doordat niet iedereen met een mogelijke besmetting getest wordt, maar vooral patiënten die zo ziek zijn dat ze in het ziekenhuis opgenomen worden en zorgverleners. Het testbeleid is aangepast om vooral kwetsbare mensen beter te kunnen vinden en op tijd te kunnen behandelen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Teamleider verpakking

Steenbergen

Allround timmerlieden

Tholen

Interieur Vakman

Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen

Productiemedewerker

Tholen