Afbeelding

B&E Plaagdierbeheersing rekent af met ongedierte

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Door de beginnende lente steekt ongedierte weer de kop op. B&E Plaagdierbeheersing pakt snel en deskundig het probleem aan, bij zowel woningen als bedrijven in heel zuidwest-Nederland. Ook biedt het bedrijf preventiepakketten aan, om overlast als van ratten en wespen te voorkomen. "Om in deze coronacrisis te helpen, kunnen horeca-ondernemers, omdat zij zo hard getroffen zijn, ons bellen voor een gratis controle", vertelt mede-eigenaar Eduard van Oeveren van B&E Plaagdierbeheersing.

Mieren, mollen, vogels, eikenprocessierupsen, vlooien, houtwormen, gelukkig kan B&E Plaagdierbeheersing iedere soort ongedierte bestrijden. En snel ook. "We hebben flink geïnvesteerd in digitaal werken en daardoor kunnen we de klant nog sneller van dienst zijn." U schakelt het bedrijf via de mail of telefoon in en de kantoormedewerker maakt een digitale offerte en zorgt dat er zo snel mogelijk iemand langs komt.

Schade

B&E Plaagdierbeheersing is volledig gecertificeerd en werkt zowel voor particulieren als het bedrijfsleven. De onderneming heeft onder meer overheids- en zorginstellingen en bedrijven in de bouw- en recreatiesector als klant. Om overlast en schade te voorkomen biedt B&E Plaagdierbeheersing preventiepakketten aan om ongedierte buiten de deur te houden. "Voor een vast bedrag per maand komen we langs en voeren controles uit. Hierbij brengen we onder meer gevaarlijke plaatsen in beeld en zetten daar lokvoer neer." Dat kan veel ellende besparen, want ongedierte beschadigt machines, leidingen en voorraden. "Daarom helpen we nu ook horeca-ondernemers. Want als er bijvoorbeeld in een gesloten restaurant niet vaak iemand aanwezig is en er ontwikkelt zich een plaag, dan groeit die snel."

Sneller

B&E Plaagdierbeheersing is sinds anderhalf jaar een nieuwe discipline van B&E Reiniging, dat al zeven jaar bestaat. "We zijn een jong en ambitieus team en willen graag vernieuwend werken. Zoals op digitaal vlak, zodat we de klant sneller kunnen helpen. We doen ons best voor de klant en met B&E Plaagdierbeheersing kunnen we een breder dienstenpakket aanbieden."

Kijk voor meer informatie op https://www.beongedierte.nl/



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief