Afbeelding

Voor de vrouw die zich durft te onderscheiden

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Nu ruim 15 maanden geleden besloten wij onze naam te veranderen en naar een nieuwe locatie te verhuizen nu terugkijkend was dit een juiste beslissing. Op onze huidige locatie kunnen wij u ontvangen en onze collectie tonen in een sfeer die uitdraagt wie wij zijn en waar wij voor staan.

Onze collectie uit o.a. Nederland, Italië, Griekenland, Canada, Duitsland en Frankrijk geschikt voor moeder en dochter komt mooi uit in onze ruime en lichte winkel, waarbij wij de huiselijke sfeer hebben weten te bewaren.

Wij tonen u een kleine greep uit onze collectie zomer 2020 die wij met ons hart hebben gekozen. Ook kunt u ons volgen op facebook en Instagram onze collectie online bekijken of bestellen dat kan ook ga hiervoor naar onze webshop www.justmar.nl. Mocht er iets zijn uitverkocht bel gerust naar de winkel, en wij vragen bij onze leverancier of dit nog leverbaar is.

Trends zomer 2020

De plissé rok weer helemaal hot, in het modebeeld nu niet in de klassieke vorm, maar uitgevoerd in mooie soepele en comfortabele stoffen. Die lekker zwierig gedragen kunnen worden de plissé rok is uitgevoerd in een mooie frisse hedendaagse prints, of In een zijdelook stof kwaliteit. De rokken mogen lekker nonchalant gecombineerd worden met een stoer jack, grof gebreide trui of behaaglijk vest, maak deze look af met een mooi grove linnen tas waar lekker veel in kan, een zomer enkellaarsjes of slipper, een sneaker mag natuurlijk ook.

Ook de korte variant is deze zomer nog actueel en zien we ook weer in veel verschillende stof varianten en natuurlijk zijn daar ook weer de vrolijke zomerprints gecombineerd met een topje-shirt of mooie voile blouse met V-hals, voor de vrouwelijke uitstraling bijpassende accessoires zoals en mooie ceintuur met grote gesp ketting en armbanden (dit mogen er veel zijn) en ook weer de heerlijke tas waar alles in kan, maken de look helemaal compleet.

De jurk mag niet in uw garderobe ontbreken, deze zomer zijn de jurken in verschillende lengte varianten te zien vooral belangrijk is dat deze is uitgevoerd in een comfortabele stof zodat je optimaal van de zomer kunt genieten. Stoffen in o.a. de kleuren rood-hel blauw, zandkleur, geel, wit en zwart. En natuurlijk mogen de mooie combinaties in streep of een mooie hedendaagse kleurrijke dessin niet ontbreken. En niet te vergeten de snake print die is deze zomer in veel variaties vertegenwoordigd. Draag deze jurkjes met een mooie bijpassend schoentje een bijpassend jasje of tijdens de warme dagen met een slipper die deze zomer zijn uitgevoerd in verschillende materialen o.a. stof met schelpen of in pu leder met en leuk gek hakje. Mocht het toch in de avond wat koeler worden maar vind je een jasje te veel zorg dan dat je een mooi in kleur een bijpassend vestje hebt.

Het pak zien wij terug in een de sobere maar vrouwelijke uitvoering doordat de belijning in de jasje, strak zijn gesneden in de taille mooie revers en gouden of zilver kleurige knopen de broek is er in zowel in de aansluitende vorm en enkelvrij, maar ook met de hele rechte pijp de stoffen zijn er in diversen varianten waarin elastan is verwerkt om het draagcomfort te verhogen. Maak de look af met een mooie blouse met print of als je het iets stoerder wil dragen met een T-shirt leuk loafer schoentje eronder en klaar.

Ook de wat vollere vrouw kan bij ons terecht tot maat 48/50 wij hebben hiervoor mooie labels gevonden uit Griekenland en canada deze labels hebben een collectie weten neer te zetten waarbij het vrouwelijke silhouet goed uit komt. Deze zomer zijn er jurken met prachtige kleuren combinaties maar ook de sobere kleuren uitgevoerd in prachtige grafische prints hierbij zijn de bijpassende jasjes niet vergeten. Voor de sportieve look zijn er o.a. de enkelvrije broeken in mooie frisse kleuren met ton sur ton shirts en tops en lange dunne vesten en al deze items zijn ook weer mooi onderling te combineren. Maak de look weer af met accessoires zoals een tas, sieraden en afhankelijk hoe je het wil dragen sjiek of sportief met een pump – sandaal met hakje een sneaker, of bijpassende slipper.

Noordzandstraat 19 - 4401 CE Yerseke - telefoon 0113-572084 - www.justmar.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief