De Waterspecialist staat voor expertise en service.
De Waterspecialist staat voor expertise en service.

'Steeds meer mensen kiezen voor waterbehandeling'

Door: Pieter Karman Bedrijvig Nieuws

GOES – De Waterspecialist is verhuisd van een pand op bedrijventerrein de Poel in Goes naar 'The Boatshed' op de Oostschans.

Eigenaar Peter Brouwer startte zijn bedrijf in 2011 na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de sanitairhandel. Zoals de naam al aangeeft, specialiseert Peter zich in het behandelen van water. Naast wateronthardingsapparatuur biedt de Waterspecialist de mogelijkheid drinkwater te zuiveren door middel van het Zuiver Water Systeem.

Ionenuitwisseling

Volgens Brouwer zijn er diverse ontkalkingssystemen in de omloop maar is er één systeem dat er wat hem betreft bovenuit steekt. “Wij bieden een uitgebreid assortiment waterontharders waarin ionenuitwisseling de basis vormt. De waterontharder bestaat uit een harsfilter met geïntegreerd of separaat zoutvat. Het hars zorgt ervoor dat kalk en magnesium uit het water worden gehaald. Het resulteert in water dat vrij is van kalk en magnesium, waardoor het ‘zacht’ is.”

Ontwikkeling

Steeds meer mensen willen profiteren van de verschillende voordelen die waterontharding met zich mee brengt, waardoor de vraag hiernaar stijgt. “Niet alleen gaan apparaten langer mee, ook is het schoonmaken van badkamers en keukens veel minder werk”, stelt Peter. “Zeker voor mensen met een moderne badkamer met een zwarte vloer of donkere tegels is dit een uitkomst. Daarnaast vinden veel mensen ontkalkt water prettiger aanvoelen op de huid en smaakt het beter. Ik merk dat er de afgelopen jaren sprake is van een groei in de vraag. Een steeds grotere groep bezit een waterontharder en dit leidt, omdat iedereen hierover zo tevreden is, tot een goede mond-tot-mondreclame.”

Gefilterd

Ook signaleert Peter een toenemende vraag naar waterzuiveringssystemen. “Dit staat nog in de kinderschoenen, maar is zeker in opkomst. Ons drinkwater bevat steeds meer schadelijke bestanddelen die we liever niet binnen willen krijgen. Met het Zuiver Water Systeem worden alle bestanddelen uit het water gefilterd, zodat alleen watermoleculen overblijven, waardoor er perfect gezond drinkwater overblijft.”

Service

Dat waterbehandeling voor de Waterspecialist geen bijzaak maar hoofdzaak is, blijkt volgens Peter uit de expertise en service die de Waterspecialist levert. “In ons nieuwe pand hebben we meer ruimte voor opslag waardoor we altijd genoeg zout en waterontharders op voorraad hebben. We leveren advies op maat en kijken altijd welk apparaat het beste past bij de ruimte en de klant waar deze geplaatst wordt. Omdat wij ons specialiseren in waterbehandeling is onze service uitstekend te noemen. Zo kunnen we een waterontharder binnen vier weken plaatsen. Mensen kunnen er ook voor kiezen een eigen installateur in te schakelen of er zelf mee aan de slag te gaan.”

Momenteel loopt er bij de Waterspecialist een actie waarbij men een waterontharder kan aanschaffen voor 1995 euro in plaats van 2450 euro, inclusief montage. 
 

De Waterspecialist – 'The Boatshed' - Oostschans 34 - Goes - tel. 085-3030961 - info@water-specialist.nl

BIJDRAGE JESSICA ROVERS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief