Postbrug twaalf dagen dicht voor auto's
De Postbrug gaat dicht voor onderhoudswerk.
De Postbrug gaat dicht voor onderhoudswerk. (Foto: Rijkswaterstaat)

Postbrug twaalf dagen dicht voor auto's

YERSEKE - De Postbrug over het Kanaal door Zuid-Beveland is van vrijdagavond 15 mei tot woensdag 27 mei afgesloten voor autoverkeer. De brug tussen Kapelle en Yerseke, onderdeel van de N670, wordt gerenoveerd. Brommers en fietsers kunnen vanaf maandag 18 mei weer over de Postbrug rijden.


Het wegdek van de Postbrug verkeert in slechte staat, schrijft Rijkswaterstaat op haar website. 'Door het toegenomen verkeer op de brug trad er extra slijtage van het asfalt op.' Rijkswaterstaat vervangt de slijtlaag op het stalen gedeelte van de Postbrug, inclusief het beweegbare gedeelte. Ook herstelt ze de geleiderails. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, plaatst ze een tent over het wegdek van de brug. Zo kan Rijkswaterstaat doorgaan met de uitvoering van de klus, ongeacht de weersomstandigheden. Ze asfalteert het hele wegdek opnieuw, inclusief het fietspad.

Busvervoer

De afsluiting van de Postbrug heeft ook gevolgen voor het busvervoer. 'Busreizigers raden wij aan de website van Connexxion te raadplegen', laat Rijkswaterstaat weten. Voor het autoverkeer is de brug dicht van van vrijdag 15 mei 18.00 uur tot woensdag 27 mei 6.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de Vlakebrug (N289). Voor (brom)fietsers is de brug gesloten van vrijdag 15 mei 18.00 uur tot maandag 18 mei 6.00 uur. Omleidingen staan aangegeven met gele borden. Reizigers moeten rekening houden met langere reistijd.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

meerdere vacatures

Sint Maartensdijk

meerdere vacatures

Diverse locaties, Goes, Middelburg

meerdere vacatures

\\\'s gravenpolder

meerdere vacatures

Kapelle

Beginnend en gevorderd assistent accountant

Goes en Middelburg