huurwoningen-medium1
huurwoningen-medium1 (Foto: )

Nieuw Goes wil dat Beveland Wonen huurverhoging uitstelt

GOES - Nieuw Goes is niet blij met de aangekondigde huurverhoging van Beveland Wonen. 


De woningcorporatie zei twee weken geleden de huren gemiddeld met het inflatiepercentage te verhogen. Voor mensen die al langer naar verhouding een lage huur betalen betekent dit een forse verhoging terwijl anderen, die al jaren gemiddeld meer huur betalen, komend jaar hetzelfde moeten blijven afdragen. 

Moreel beroep

Nieuw Goes is het hiermee niet eens en heeft vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goes. 

Onno van de Velde wijst hierin op een motie waarin de Tweede Kamer een moreel beroep heeft gedaan op de corporaties om de huurverhoging uit te stellen vanwege de coronacrisis. 

Aandacht

Nieuw Goes vindt dat Beveland Wonen onvoldoende aandacht heeft voor de gevolgen van deze crisis. De partij wil dat het college aandringt op uitstel tot 1 januari. Ze moet dat ook doen bij particuliere verhuurders. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>