Een overzicht van de plannen voor de windparken Willem-Annapolder en Landmanslust.
Een overzicht van de plannen voor de windparken Willem-Annapolder en Landmanslust. (Foto: Gemeente Kapelle)

Informatiemarkt over windparken Kapelle

KAPELLE - Bij dorpshuis De Vroone in Kapelle vindt maandag (29 juni) een informatiemarkt plaats over de realisatie van de windparken Willem-Annapolder en Landmanslust in de gemeente Kapelle.

In oktober maakten de partijen Zeeuwind, E-Connection en Windforce-11 hun plannen voor de (her)ontwikkeling van drie windparken in gemeente Kapelle bekend. De plannen voor Landmanslust en Willem-Annapolder gaan verder in ontwikkeling. Het project voor windpark Kapelle-Schore krijgt pas later meer vorm, als er meer duidelijk is over de aanpak voor de dijkversterking in Hansweert, laat de gemeente Kapelle weten. ‘Voor de Willem-Annapolder en Landmanslust liggen bestemmingsplanwijzigingen en vergunningsaanvragen binnenkort ter inzage.’


Tijdens de informatiemarkt kunnen omwonenden zich laten informeren over de veranderingen die op stapel staan. De ontwikkelaars van de windparken zijn aanwezig om informatie te verstrekken. 

Vanwege de coronamaatregelen moeten geïnteresseerden zich aanmelden voor een tijdvak van een uur. Ze kunnen kiezen uit 18.00, 19.00, 20.00 of 21.00 uur. Inschrijven via info@zeeuwind.nl.

n

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>