Wandeling voor nabestaanden van mensen die zichzelf om het leven hebben gebracht
Foto:

Wandeling voor nabestaanden van mensen die zichzelf om het leven hebben gebracht

WEMELDINGE - Emergis houdt zaterdag 26 september weer een wandeling voor nabestaanden, vrienden en betrokkenen van mensen die zichzelf om het leven hebben gebracht.


‘Horen, zien, lopen en vooral delen’ is het thema van de wandeling, die plaatsvindt rond de Wereld Suïcide Preventiedag. 

Iedereen is om 14.00 uur welkom bij restaurant Club Casco aan ‘t Scheldt in Wemeldinge. De wandeling begint om 14.30 uur en duurt een half uur. Om 15.00 uur wordt een gedicht voorgedragen en is er een moment van stilte. Hierna is er nog een hapje en drankje te krijgen in Club Casco. 

Deelname

De deelname is gratis. Aanmelden moet voor 21 september bij Els van Diemen: 06-20053622 of vandiemen@emergispreventie.nl

Met de wandeling wil Emergis de nabestaanden centraal zetten. Ze doet dat ook in een praatgroep, die op 29 oktober van start gaat bij Emergis: ‘Hoe verder? Rouw na suïcide’. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>