Johan en Evelien Keij-van Breda hebben in Goes een tweede Spare Rib Express geopend.
Johan en Evelien Keij-van Breda hebben in Goes een tweede Spare Rib Express geopend. Foto: Jessica Rovers

Spare Rib Express opent in Goes

Door: Lennert Steketee Bedrijvig Nieuws

GOES – Johan en Evelien Keij-van Breda hebben de deuren geopend van afhaalrestaurant Spare Rib Express aan de Beukenstraat in Goes. 

Zeven jaar geleden startten zij hun eerste onderneming in Middelburg. Omdat het werkgebied zo groeide, besloten ze een tweede vestiging te openen. Spare Rib Express biedt diverse ambachtelijke menu’s van hoogstaande kwaliteit.

Maaltijdbezorging

Voor de Spare Rib Express hadden Johan en Evelien ook een bedrijf in de maaltijdbezorging. “In die tijd was de foodservicebranche nog heel klein, maar die is steeds groter geworden. Op een gegeven moment moest ik personeel aannemen, waardoor we op zoek gingen naar een pand. Toen hebben we de keus gemaakt om daar ook een keuken in te zetten en zijn we begonnen met het zelf bereiden van maaltijden. We kenden de Spare Rib Express uit de Randstad en omdat we het zelf heel lekker vinden en achter het product staan, zijn we in Zeeland een franchise-onderneming gestart.”, vertelt Evelien.

Verdubbeld

Met de komst van de vestiging in Goes kunnen Johan en Evelien een groter werkgebied bedienen. “Eerst deden we vanuit Middelburg alle bestellingen voor Zuid-Beveland. Nu kan dat vanuit Goes, waardoor alles sneller weg kan én de bezorgkosten lager zijn. Ook kunnen we een stukje verder bezorgen. We hebben de gemeente Reimerswaal erbij genomen, tot aan Krabbendijke en een deel van Noord-Beveland. Er is deze zomer zo veel vraag geweest van toeristen. Door corona was er minder aanbod, omdat restaurants gesloten waren. Hierdoor doet de bezorgbranche het extra goed. Bij ons is de vraag de afgelopen maanden verdubbeld. Dat heeft er ook mee te maken dat wij geen fastfood leveren. Kwaliteit staat bij ons heel hoog in het vaandel. We bieden alleen het beste van het beste. De formule straalt dit ook uit. We hebben dagverse, voedzame maaltijden tegen een scherpe prijs. Het is als uit eten gaan, maar dan thuis.”

Personeel

Johan en Evelien zijn verrast dat mensen hun weg naar het nieuwe afhaalrestaurant al vanaf de eerste dag weten te vinden. “We hadden niet verwacht dat het meteen zo goed zou lopen. We hebben het hartstikke druk. In totaal werken we nu met dertig bezorgers en zes keukenmedewerkers, maar we zijn op zoek naar nieuw personeel. Voor onze veiligheid en die van de bezorgers worden alle bestellingen online afgehandeld en gelijk betaald. Hierdoor hoeven ze niet met geld over staat.” Het mooiste van de nieuwe vestiging vindt Evelien het contact met de klanten. “Onze zaak in Goes zit in een winkelgebied, waardoor meer mensen komen binnenlopen. Dat vind ik gezellig. Ze komen een praatje maken en ik kan vertellen over ons product. Iedereen is enthousiast. Er komen zelfs mensen terug om te vertellen hoe lekker ze het vonden.” Binnenkort actieweek met tal van leuke aanbiedingen. Elke dag geopend van 17.00-21.00u, weekeinde 15.00-21.00 uur.[n]

Spare Rib Express
Beukenstraat 4 4462 TT Goes
0113 745229
spareribrexpress.com/thuisbezorgd.nl

BIJDRAGE JESSICA ROVERS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief