EHBO Yerseke bestaat 70 jaar
Foto: Vera de Geus

EHBO Yerseke bestaat 70 jaar

YERSEKE - EHBO Yerseke bestaat 70 jaar, de jubileumviering wordt uitgesteld.


Vrijdag 19 februari bestond KNV EHBO afdeling Yerseke op de kop af 70 jaar, echter word het jubileum op dit moment niet gevierd vanwege de COVID-19 pandemie.

Op een later tijdstip zal bekeken worden hoe het jubileum gevierd gaat worden.

Rijke historie

De vereniging kent een lang en rijke historie met een vrij stabiel ledenaantal door al die jaren heen en heeft op gebied van eerste hulpverlening heel wat ontwikkelingen doorgemaakt.

Vooral de laatste jaren wordt er fors geïnvesteerd in het verbeteren van de lesmethodes middels de aanschaf van nieuwe materialen zoals reanimatiepoppen voor het verzorgen van reanimatielessen aan eigen leden en mensen uit de onze gemeente en omliggende gemeenten.
In ons beleidsplan hebben we afgesproken dat we er alles aan doen om zo veel mogelijk mensen te leren reanimeren, voor zover dat in onze mogelijkheden ligt.

Ook word er actief voorlichting gegeven over de mogelijkheden om het basisdiploma EHBO te behalen bij onze vereniging, via onze social media kanalen Facebook en de website.

Ook bieden we de mogelijkheid om onze ervaren mensen in te zetten op evenementen waar we gebruik maken van moderne hulpmiddelen.

Informatie

Nieuwsgierig geworden naar onze 70 jaar jonge vereniging? Bezoek onze webpagina: www.ehboyerseke.nl of onze facebook pagina
Voor info: secretaris@ehboyerseke.nl.

n

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>