<p>Tuincentrumeigenaar Albert de Keijzer.</p>

Tuincentrumeigenaar Albert de Keijzer.

(Foto: Ellen De Vriend)

‘Zelf paasbakjes maken is erg in trek’

BIEZELINGE - Tuincentrum De Keijzer aan de Noordstraat in Biezelinge is tijdens de hele covid-pandemie gewoon open gebleven. Althans de buitenverkoop. Albert en Liesbeth de Keijzer zijn blij dat de winkel binnen nu ook weer open mag.

“Voor lentekriebels zijn we te nuchter,” zegt Liesbeth. Zo’n fijne tijd is het nu immers niet. Maar ze is wel blij dat hun tuincentrum nu ook binnen weer open mag voor klanten. Op afspraak weliswaar. “Onze buitenverkoop van planten, bomen en potgrond is gewoon doorgegaan. Mensen liepen het terrein op als de poort open stond. We hebben veel spullen op Facebook gezet. Zo konden onze klanten toch vogelhuisjes, vijverbenodigdheden, tuingereedschappen en plantenpotten kopen. Dan vertelden ze buiten wat ze nog meer wilden hebben en dat gingen we dan binnen ophalen.”

Paasbakjes


Op dit moment zijn er geen heel bijzondere trends, volgens Albert en Liesbeth. “We verkopen veel violen en bloembollen in alle mogelijke kleuren. Die zorgen tijdens de lente voor veel vrolijkheid binnen én buiten. Paasbakjes vinden ook al gretig aftrek en ook de spullen om ze zelf te maken, zoals manden en bolletjes. We hebben een dorpswinkel en echt van die landelijke trends met bijzondere kleuren hebben wij hier niet. Terracotta is wel nog altijd erg in trek. Trends in Zeeland lopen altijd wat achter bij de landelijke.”

BIJDRAGE ELLEN DE VRIEND

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;

Vacatures

Werken en leren

Middelburg

Verzorgenden IG

Krabbendijke / Goes

Jobdate

Zandvliet

Projectmanager

Vlissingen

Allround medewerker machinebouw

Goes