<p>De vlaggen worden gehesen voor de opening van De Spindel.</p>

De vlaggen worden gehesen voor de opening van De Spindel.

Feestelijke opening voor De Spindel in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - De bewoners hebben al hun intrek genomen in De Spindel in Krabbendijke. Donderdag is dit appartementencomplex officieel geopend.


De 34 appartementen zijn gekoppeld aan de nieuwe locatie van Zorggroep Ter Weel aan de Willem Kosterlaan in Krabbendijke. Zo is de zorg dichtbij voor de nieuwe bewoners als zij dit nodig hebben. 

In samenwerking met Ter Weel heeft woningcorporatie Beveland Wonen de appartementen gerealiseerd. Zelfstandig wonen en wonen met zorg zijn hier samengebracht. De appartementen zijn geschikt gemaakt voor het verlenen van zorg.

De Spindel is in december opgeleverd. De bewoners zijn huurders van Beveland Wonen en cliënten van Ter Weel. Het woonzorgcentrum van Ter weel heeft verschillende faciliteiten waarvan de bewoners gebruik kunnen maken, zoals een gezamenlijke ruimte voor activiteiten. 

Tijdens de bouw is ook het bestaande gebouw van Ter Weel gerenoveerd, zodat het hele complex voldoet aan de laatste eisen en regelgeving. In navolging van de oplevering van de projecten pakt Beveland Wonen samen met de gemeente Reimerswaal de infrastructuur aan.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief