<p>Goochelaar Evert maakt kinderen aan het lachen.</p>

Goochelaar Evert maakt kinderen aan het lachen.

Een zomer lang Mossel- & Oesterboulevard in Yerseke

YERSEKE - In Yerseke is van 14 juli tot 29 september de Mossel- & Oesterboulevard te bezoeken. 


‘Na het succes van de eerste editie afgelopen jaar breiden we het activiteitenprogramma in juli, augustus en september uit’, laat de organisatie weten. De boulevard is een initiatief van de schelpdierensector, het Nederlands Mosselbureau, gemeente Reimerswaal, provincie Zeeland en (horeca)ondernemers in Yerseke.

Op de Mossel- & Oesterboulevard is de hele week door van alles te ontdekken en te proeven. ‘Mosselen vissen op de Oosterschelde, rondleidingen langs de historische oesterputten, scootertochten onder leiding van een gids en genieten van Zeeuwse mosselen en oesters. Ook de plaatselijke winkeliers bieden bezoekers iets extra´s.’

Elke woensdag is het ‘mosseldag’ met activiteiten voor het hele gezin, variërend van een culinaire wandeling, speurtochten, optredens van kunstenaars en artiesten en het kampioenschap krabbetjes vissen.’ De Mossel- & Oesterboulevard biedt live-muziek en er staan kraampjes en foodtrucks.

Vorig jaar vond er met het afgelasten van de Mosseldag voor het eerst een Mosselboulevard plaats. Omdat Yerseke ook bekend staat om de Zeeuwse oesters is de naam veranderd naar Mossel- & Oesterboulevard.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;