Afbeelding

Nieuw asfalt voor Dijkwelsestraat en Dijkwelseweg in Kapelle

Door: Britta Janssen Algemeen

KAPELLE - De Dijkwelsestraat en Dijkwelseweg in Kapelle krijgen nieuw asfalt. Daarom wordt de Dijkwelsestraat maandag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en de Dijkwelseweg dinsdag. 

Aan de weginrichting verandert niets, laat de gemeente Kapelle weten. ‘We vervangen van de Dijkwelsestraat en Dijkwelseweg de bovenste laag asfalt van de rode fietsstroken. Van de Dijkwelseweg vernieuwen we ook een deel van het zwarte asfalt. Dit laatste doen we in de avonduren vanaf de komgrens tot en met de inrit van Rozenkwekerij Otte.’

Afsluiting

Voor de werkzaamheden sluit de gemeente beide wegen voor één dag af voor al het gemotoriseerde verkeer.  ’Voetgangers en fietsers kunnen, waar mogelijk, gebruik maken van het voetpad. Het gemotoriseerde verkeer leiden we om met verkeersregelaars en omleidingsborden. De afsluiting gebeurt zoveel mogelijk buiten de spitstijden.’ De Dijkwelsestraat is maandag (10 mei) dicht van 8.30 tot 16.00 uur. De Dijkwelseweg is dinsdag (11 mei) dicht van 8.30 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 24.00 uur.

De woningen in beide straten zijn op de dag van de werkzaamheden van 8.30 uur tot 16.00 uur niet bereikbaar met de auto. De milieustraat blijft bereikbaar vanaf Stationsstraat. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief