Wim Steenbakker en AMV’ers met hun diploma’s.
Wim Steenbakker en AMV’ers met hun diploma’s. Foto: Marlies Steenbakker

Leerlingen AMV’ers krijgen hun muziekdiploma

Sport en vereniging

WEMELDINGE – Afgelopen woensdag 21 juli was het feest in Wemeldinge. De leerlingen van Wim Steenbakker, die dit schooljaar Algemene Muzikale Vorming (AMV) hebben gevolgd, kregen hun diploma uitgereikt.

De kinderen hadden, mede door corona, een bijzonder jaar achter de rug. Zo begonnen de muzieklessen binnen, daarna helemaal niet, toen buiten (alleen bij goed weer) en de laatste weken gelukkig weer gewoon binnen. Daarom is Wim met de kinderen van AMV nog een aantal weken langer doorgegaan dan gebruikelijk. Ook kon de jaarlijkse kerstmuziekavond, waarbij de AMV’ers altijd een stralend eerste optreden gaven, dit jaar helaas niet doorgaan! Om toch van elkaars muziek te kunnen genieten, zijn er filmpjes opgenomen waarbij zowel de AMV’ers als de andere leerlingen digitaal optraden en zo konden genieten van elkaars muziek. Aan de digitale optredens werd een prijsvraag gekoppeld. De winnaar werd verrast met een “prachtige” taart!

Eind september gaan we weer vol goede moed beginnen aan een nieuw cursusjaar AMV voor kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 van de basisschool. De lessen vinden plaats op de woensdagmiddag in Wemeldinge. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor kinderen die houden van muziek. Meer informatie is te vinden op www.wimsteenbakker.nl of door contact op te nemen via info@wimsteenbakker.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief