Zeeuwse Sien (l) met haar band.
Zeeuwse Sien (l) met haar band.

Week van het Zeeuwse Boek ook in Lectori Kapelle

Door: Britta Janssen Algemeen

KAPELLE - In deze Week van het Zeeuwse Boek, die nog loopt tot en met zaterdag 20 november, geven Zeeuwse boekhandels bij besteding van 15 euro een cadeau en organiseren activiteiten. Zo signeert Peter Gilles donderdag (11 november) zijn biografie ‘Massa is kassa’ in boekhandel Lectori in Kapelle.


Van 16.00 tot 17.00 uur is presentator Gilles, bekend van het tv-programma ‘Massa is Kassa’ donderdag in de Kapelse boekhandel voor zijn geruchtmakende biografie, die dezelfde titel heeft als het programma. Zaterdag (13 november) signeert Rinus Spruit zijn nieuwe boek ‘De verlossing van Jacob Smallegange’ van 11.00 tot 12.00 uur in Lectori.

In De Koperen Tuin in Goes komt onder meer zaterdag (13 november) van 13.00 tot 15.00 uur Zeeuwse Sien langs met haar band om ‘Zeeuwse Sien, gewoon een geinig boekje’ te signeren. Het cadeau van de Week van het Zeeuwse Boek is ‘In de sneeuw geboren’ van de Vlissingse auteur, dichter en beeldend kunstenaar Wim Hofman (1941). “Hij stond al heel lang op onze verlanglijst om het geschenk te schrijven”, vertelt uitgever Anthoni Fierloos van de organisatie van de actieweek. “Hij is natuurlijk een gerenommeerde schrijver.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief