Foto: Shutterstock

Nieuwe gespreksgroep voor mensen in rouw

Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) biedt vanaf 17 januari een gespreksgroep over rouwbeleving. Hiervoor kunnen mensen zich aanmelden die een dierbare hebben verloren en hierover met anderen willen praten. 


De vier bijeenkomst vinden plaats in Goes. ‘We gaan op een laagdrempelige en praktische manier aan de slag met het thema’, laat SMWO weten. ‘We praten over het verlies en werken met eenvoudige opdrachten die er op gericht zijn om hiermee beter te leren omgaan.’ De bijeenkomsten zijn op dinsdag 17, 24 en 31 januari en 7 februari en duren van 11.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie opvragen kan via cursussen@smwo.nl of (0113) 277 111. ‘Na de aanmelding volgt een korte intake. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn geen kosten aan verbonden.’ Omdat momenteel nog niet voorzien kan worden met hoeveel deelnemers er gestart mag worden, vraagt SMWO bij interesse aan te melden.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Chauffeurs

Tholen

Meerdere vcatures

Zeeland en West-Brabant

Voorman van de constructieafdeling

Yerseke

Woonbegeleider

Oost-Souburg

Schoonmaker

Yerseke