Afbeelding

Nieuwe druk voor Zeeuwse uitgave ‘De drie en de bende van de Sjacheraar’

Door: Advertorial Algemeen

Bij uitgeverij De Ramshoorn in Goes is een nieuwe, herziene druk van ‘De Drie en de bende van de Sjacheraar’ van de Zeeuwse auteur Loura van den Berge-Goudzwaard verschenen.

‘Met de serie over De Drie - twee stoere Zeeuwse jongens en een pienter Zeeuws meisje - heeft de auteur al vele kinderharten veroverd’, aldus de uitgeverij. Aangezien de eerste druk uitverkocht was en er vraag bleef naar De Drie, besloot de uitgever, M.J. Ruissen, de serie te herdrukken. 

De drie vrienden worden in elk deel geconfronteerd met een geheimzinnige bende. Ze gaan op zoek naar de personen die erbij betrokken zijn en dat is een hele speurtocht. ‘Kinderen leren hierdoor logisch denken en leren inzien hoe men probeert uit de handen van de politie te blijven. Dit is geen ongevaarlijk werkje en het is een hele leerles dat ze steeds voorzichtig moeten zijn om zelf niet in de problemen te komen.’ De nieuwe uitgave bevat een uitgebreidere tekst dan de eerste druk en de omslag is opgefrist. ‘Het is herkenbaar dat de auteur Bruinisse, dat in het boek Noordkerke wordt genoemd, als woonplaats voor de jeugdige vrienden gekozen heeft.’ 

De Drie en de bende van de Sjacheraar is het eerste deel uit de serie van de Drie. Andere delen zijn De Drie en de scooterbende, De Drie en de drugsbende, De Drie en onrust in Oostenrijk en De Drie en het slangenmysterie. 

Kijk voor meer informatie op www.ramshoorn.nl

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief