De foto die de agenten bijvoegen op Instagram.
De foto die de agenten bijvoegen op Instagram. Foto: Wijkagenten Kapelle

Agenten dreigen met inzet stroomstootwapen bij verward persoon met mes

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

KAPELLE - De politie heeft het stroomstootwapen, wat ze pas sinds kort in bezit hebben, dit weekend gelijk al in moeten zetten bij een verward persoon. Daarnaast zijn er personen uit een hotelkamer in Goes verwijderd omdat zij overlast veroorzaakten. 

Afgelopen donderdag sloten de Kapelse wijkagenten de opleiding voor het stroomstootwapen af. Vervolgens werd er dit weekend gelijk met de inzet van het wapen gedreigd bij een verward persoon met een mes. “Gelukkig was alleen dreigen voldoende en was daadwerkelijke inzet van het stroomstootwapen niet nodig”, aldus wijkagenten Kapelle op Instagram. 

Ook kwamen er gisternacht bij de politie diverse meldingen binnen over een fietser op de A58. Meerdere eenheden keken uit naar de fietser, waarna deze op de afrit Goes-Zuid werd aangetroffen. “Ondanks de CAO acties deze persoon wel een bekeuring aangezegd in verband met de hoge gevaarszetting voor zowel hemzelf als voor diverse automobilisten.” 

Daarnaast heeft de politie rond 03.00 uur geassisteerd bij het verwijderen van een aantal personen uit een hotelkamer op de Grote Markt in Goes. “Ondanks meerdere waarschuwingen van het personeel bleef overlast voor andere gasten aanhouden waarop is besloten deze mensen uit het hotel te verwijderen.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief