Event 2019
Event 2019 Foto: Martijn Fincke

Zeeuws familiebedrijf van het jaar is terug

Door: Advertorial Algemeen

MIDDELBURG - Dit jaar keert de award voor Zeeuwse familiebedrijven terug. Na een afwezigheid van twee jaar, in verband met de Coronamaatregelen, keert de organisatie dit jaar weer terug met een volledig live event. ?De award zal dit jaar voor de zevende keer worden uitgereikt en wordt gehouden in de Stadsschouwburg Middelburg op donderdag 19 mei.

Het event wordt georganiseerd door Zeeland Business in nauwe samenwerking met Baker Tilly accountants en belastingadviseurs, Adriaanse van der Weel Advocaten en Van Lanschot Bankiers. De award is in het leven geroepen om Zeeuwse Familiebedrijven in het zonnetje te zetten. Zij dragen voor een groot deel bij aan een stabiele Zeeuwse economie en werkgelegenheid. Zeeland kent een van de hoogste percentages familiebedrijven van heel Nederland.  

Thema?
Het thema van dit jaar is “veerkracht”. De familiebedrijven worden beoordeeld op hoe zij de afgelopen jaren veerkracht hebben getoond en nog sterker uit de crisis zijn gekomen. Maar ook veerkracht van familiebedrijven die zich gedurende langere periode meerdere malen opnieuw hebben uitgevonden en daardoor hun bestaansrecht hebben behouden.??

Jury?
Dit jaar bestaat de selectiejury uit Jo-Annes de Bat (Gedeputeerde bij Provincie Zeeland), John Dane (Voorzitter College van Bestuur  HZ University of Applied Sciences), een voormalig manager bij een Zeeuws familiebedrijf en Frank Wilthagen (winnaar familiebedrijf van het jaar 2019). ??

Nomineren en aanwezig zijn bij de uitreiking?
Familiebedrijven kunnen zichzelf nomineren of worden genomineerd. Iedereen mag een familiebedrijf aandragen en zij ontvangen een aanvullende vragenlijst. Het Zeeuws familiebedrijf van het jaar is bij uitstek de avond om te netwerken met andere familiebedrijven en geïnteresseerden.?Meer informatie, iemand nomineren of je aanmelden voor de uitreiking kan via: www.zeelandbusiness.nl/zeeuwsfamiliebedrijfvanhetjaar??.

Zevende uitreiking
?De award kent een mooie historie van finalisten en winnaars met bekende familiebedrijven zoals Bouwbedrijf Fraanje, Paree, Omoda, Sinkegroep, TMC wonen en Wilthagen. ?



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief