Foto:

Hou je hoofd cool bij de eindexamens, met een gratis ijsje

Jongeren die momenteel in het laatste jaar van het voortgezet onderwijs zitten, gaan een spannende tijd tegemoet: de examenperiode. Om deze scholieren succes te wensen, krijgen ze allemaal een gratis ijsje cadeau. Hoofd koel houden? Dat is EEZIE!


Alle eindejaarsleerlingen ontvangen via school een giftcard met daarop een QR-code die linkt naar www.houjehoofdcool.nl. Daar is een voucher te downloaden waarmee ze bij diverse ijssalons, verspreid over heel Zeeland, gratis een bol ijs kunnen halen. De actie loopt van 12 mei tot en met 4 september 2022.

Volop kansen in Zeeland
De ijsjesactie is onderdeel van EEZIE. EEZIE laat zien dat Zeeland veel te bieden heeft voor jongeren. Van interessante (vervolg)opleidingen en uitdagende stages en (bij)banen tot toffe evenementen en acties. Hiermee willen onderwijsinstellingen, overheden en bedrijven Zeeuwse jongeren tijdens hun loopbaan blijven boeien voor en binden aan Zeeland. Want in de provincie liggen volop kansen op het gebied van wonen, werken en studeren. Dit jaar nemen bijna 9.000 Zeeuwse jongeren hun diploma in ontvangst om vervolgens door te gaan studeren of te gaan werken. In de regio zijn momenteel ruim 6.000 banen beschikbaar. De komende periode komen jongeren EEZIE volop online en offline tegen.
   

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>