Afbeelding
Beeld: Wouter Everse

Zuid-Bevelandse muziekverenigingen houden play-in

Algemeen

KAPELLE - De jeugd heeft de toekomst, ook binnen muziekverenigingen. Om leerling-muzikanten nog meer te enthousiasmeren voor muziek hebben een aantal muziekverenigingen uit Zuid-Beveland de krachten gebundeld. De doelstelling is om beginnende muzikanten de kans te bieden om in groter verband te kunnen musiceren, nieuwe muziekvrienden te maken en leuke activiteiten te ondernemen.

Om deze doelstelling te kunnen realiseren is er het initiatief genomen om op zaterdag 16 juli een play-in te organiseren voor leerling-muzikanten. Het programma duurt van 10.00 tot 14.30 uur en vindt plaats in het muziekgebouw van Ons Genoegen aan de Dijkwelseweg in Kapelle. Tijdens deze dag zal er onder leiding van Petra van Antwerpen en Roos van Brakel samen gemusiceerd worden en staan er nog tal van andere gezellige activiteiten op de planning. Alles onder het motto: samen muziek maken is veel leuker dan alleen! Om 14.15 uur zal de dag afgesloten worden met een prachtig concert en zijn ouders, vrienden en familie van harte welkom om te komen luisteren naar het resultaat van deze dag. Dus.... ben je een leerling muzikant, die minstens 1 jaar les heeft gehad? En speel je een blaasinstrument dat in een harmonie, fanfare of brassband thuis hoort? Of speel je slagwerk of blokfluit? Dan zijn we op zoek naar jou! Leuke bijkomstigheid is dat deelname aan deze dag gratis is en er voor eten en drinken wordt gezorgd.

Voor meer informatie: www.bevelandmaaktmuziek.nl. Inschrijven is mogelijk tot 20 juni. Voor vragen: bevelandmaaktmuziek@gmail.com. ‘Natuurlijk hopen we dat alle deelnemers zo enthousiast zijn dat dit initiatief navolging krijgt en meerdere keren per jaar op de agenda komt te staan’, laat de organisatie weten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief