Afbeelding
Foto: Aart van Belzen

Denkend aan Holland: André van Duin en Janny van der Heijden op bezoek in Zeeland

Door: Redactie Algemeen

ARNEMUIDEN/MIDDELBURG - Zeeland zal in augustus te zien zijn in een aflevering van het televisieprogramma ‘Denkend aan Holland’, van Omroep Max. Dat werd al snel duidelijk toen het populaire duo André van Duin en Janny van der Heijden afgelopen woensdag op diverse plaatsen in achtereenvolgens Middelburg, Arnemuiden en Yerseke werd gesignaleerd door zowel amateur- als professionele fotografen.

In Denkend aan Holland ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden het mooie Nederland vanaf het water. Ook in Middelburg waren de twee te zien bij een bootje, dat werd aangemeerd bij de Spijkerbrug. Na wat opnamen daar verplaatste de filmploeg zich naar de Markt en Lange Noordstraat, waar ook opnames werden gemaakt. Later zou de crew naar Arnemuiden varen, én naar Yerseke. Nergens bleef de aanwezigheid van de filmploeg en de twee sterren onopgemerkt, terwijl dat eigenlijk wel de bedoeling was. Het weer was prima, en veel mensen deden juist hun dagelijkse boodschappen. Ook Aart van Belzen uit Arnemuiden wist van Duin en van der Heijden vast te leggen.

Naar verluidt zal de aflevering te zien zijn op of rond 11 augustus. De nadruk zal liggen op impressies van de omgeving, en op de producten van een aantal ondernemers, zoals chocolade, babbelaars en zeevruchten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief