De jarige Ruhmen mag helpen met de opening van het kinderzwerfboekenstation.
De jarige Ruhmen mag helpen met de opening van het kinderzwerfboekenstation. (Foto: Jessica Stols)

Voorleesdagen uitgebreid gevierd op de Horizon

RILLAND - Basisschool De Horizon in Rilland heeft de Nationale Voorleesdagen uitbundig gevierd. De kinderen genoten in pyjama van het voorleesontbijt én er is een kinderzwerfboekenstation geopend.


Sinds vorige week heeft De Horizon een kinderzwerfboekenstation. Deze kast met zwerfboeken staan op openbare plekken waar veel kinderen komen. Zij kunnen een zwerfboek uitkiezen om thuis te lezen. Deze zwerfboeken hoeven ze niet naar hetzelfde station terug te brengen, zodat het boek gaat zwerven.
Boeken die de kinderen thuis niet meer lezen, mogen ze ook in het station zetten. Ter ere van haar zesde verjaardag mocht leerlinge Ruhmen het kinderzwerfboekenstation openen, samen met Marion van Kinderzwerfboek Zeeland.

Harry

Tijdens het Nationale Voorleesontbijt heeft juf Corina voorgelezen aan de peuters, kleuters en groep drie. Iedereen was speciaal voor deze gelegenheid in pyjama naar school gekomen.

Kijk voor meer informatie over kinderzwerfboekenstations op de Facebook-pagina Kinderzwerfboek Zeeland. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief