Drie verdachten opgepakt voor drugshandel vanuit Wemeldinge

WEMELDINGE - Waarnemend burgemeester Huub Hieltjes van de gemeente Kapelle heeft vrijdag een drugspand gesloten aan de Prinses Beatrixweg in Wemeldinge. De politie heeft in deze zaak drie verdachten aangehouden voor het dealen van drugs. Het gaat om inwoners van Vlissingen (46) en Zierikzee (54) en een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is in Goes opgepakt.


De woning is tot 1 mei afgesloten, omdat er harddrugs zijn aangetroffen.

De politie is de woning in Wemeldinge op dinsdag 18 december binnengevallen. Agenten stuitten toen op de harddrugs. “In het onderzoek zijn tien kopers aangehouden en gehoord”, laat een politiewoordvoerder vrijdag weten. Uiteindelijk zijn er drie verdachten opgepakt. “Het onderzoek is nagenoeg afgerond.”

De politie startte het onderzoek na meldingen over drugshandel. Uit het onderzoek is gebleken dat de verdachten drugs bezorgden aan gebruikers op verschillende plaatsen in de Oosterschelderegio. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief