Keuringsstation van Weele Krabbendijke operationeel

  Bedrijvig Nieuws

KRABBENDIJKE - Vanaf 1 januari 2019 is het Keuringsstation Van Weele aan de Oude Rijksweg 17a operationeel.


Het mooie, strakke gebouw aan de Oude Rijksweg 17a in Krabbendijke valt onmiddellijk op. Het staat immers op een prachtige zichtlocatie. Daar ontstaat het nieuwe keuringsstation van Autobedrijf Van Weele dat vanaf begin januari in gebruik wordt genomen. Als voorproefje rijd ik de Astra van mijn echtgenote als eerste auto op de brug om de winterbanden te laten monteren. De zomerbanden worden opgeslagen in het bandenhotel op de verdieping. Het ziet er allemaal nieuw en professioneel uit!

Sebas van Weele: "Dankzij dit keuringsstation krijgen we wat meer ruimte in de werkplaats aan de Westweg, waar we het onderhoud van de auto's van onze klanten verrichten.

Het onafhankelijke keuringsstation is een welkome uitbreiding van onze werkzaamheden waar we dankzij de nieuwe brug die geschikt voor voertuigen tot 5000 kilogram ook bedrijfswagens en campers kunnen keuren. Tevens hebben we voor het gebouw plaats om een deel van onze occasions te showen!"

De tweelingbroers Sebas en Matthieu van Weele hebben in de loop van de jaren een zaak opgebouwd die zich kenmerkt door vakmanschap en klantvriendelijkheid.

Tevens wisselen en opslag van winter en zomerbanden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-83282174 of mailen op apk@autobedrijfvanweele.nl.Gesponsord artikel

Autobedrijf van Weele
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief