Ondertussen in....Yerseke

woensdag 4 augustus 2021 16:00 tot 18:00

Woensdag 4 augustus van 16.00 - 18.00 uur verzorgen Leoni Jansen en Jeroen Kramer een uniek, eenmalig muziekoptreden aan de Mossel&Oesterboulevard Yerseke. De vorig jaar uitgestelde voorstelling “Ondertussen in … Yerseke” is een gevarieerd muziekprogramma, op een prachtige locatie aan de Oosterschelde. Een aanrader voor iedereen die van folk, country en americana houdt.

Jansen zingt eigen werk van haar album Uncovered (waar Jeroen Kramer aan meeschreef) en vertolkt op eigen wijze een aantal nummers uit het wereldfolk-repertoire.
Jeroen Kramer speelt mee op gitaar en bas, maar zingt ook zijn eigen Nederlandstalige songs. Samen zingen ze beroemde countryduetten. Soms in het Engels en soms in een vertaalde Nederlandse versie. Het optreden - in een coronaproof opstelling - wordt georganiseerd samen met Podium Reimerswaal. De locatie van de voorstelling is de recent geopende Proeverij Oosterschelde van De Oesterij in Yerseke. Tickets worden, vanwege de coronamaatregelen, per twee personen verkocht, zodat de 1,5 meter afstand beter te handhaven is. Naast een regulier ticket is het ook mogelijk een culinair arrangement te boeken. Kaarten zijn online te koop via de Tourist shop Yerseke. Het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie