Er vinden allerlei activiteiten plaats bij mamacafés.
Er vinden allerlei activiteiten plaats bij mamacafés. (Foto: Picasa)

Allerlei activiteiten bij mamacafés in Reimerswaal

  Actueel

RILLAND - De komende weken zijn er weer mamacafés in dorpen in de gemeente Reimerswaal. Hier kunnen moeders met elkaar kletsen, terwijl de kinderen spelen. Ook staan er allerlei activiteiten op het programma.


De gratis toegankelijke mamacafés zijn bedoeld voor aanstaande ouders en moeders met jonge kinderen. De mamacafés vinden plaats van 10.00 tot 11.30 uur.

Logopediste

In Rilland is er donderdag 11 april een mamacafé bij kinderopvangorganisatie Kibeo aan de Hoofdweg. Hier vieren de aanwezigen het voorjaar. De kinderen kunnen kleuren, knutselen en paaseieren zoeken, terwijl de mama's gezellig met elkaar kletsen.

Op woensdag 17 april is er een mamacafé bij Kibeo in Krabbendijke. Hier zijn koningsspelen voor de peutergroep het thema. Dat betekent een sportieve ochtend met spelletjes en opdrachten. 

Bij camping Den Inkel in Kruiningen vindt op woensdag 24 april, in de meivakantie, een mamacafé plaats. Hier kunnen de kinderen spelen in het speeltuintje. Ook is het de bedoeling om te gaan wandelen in het Inkelbos. 

Op woensdag 1 mei komt logopediste Nathalie Brokken naar het mamacafé bij Kibeo in Yerseke om te vertellen over haar werk en om vragen te beantwoorden. Zij is gespecialiseerd in pre-verbale logopedie voor baby's en jonge kinderen die moeite hebben met drinken uit de borst en fles, eten van een lepel, kauwen, slikken en drinken uit een beker.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief