Kapelle besteedt bouw sportcentrum aan

  Actueel

KAPELLE - Het aanbestedingstraject voor de bouw van het nieuwe sportcomplex in Kapelle is begonnen. Naar verwachting maakt de gemeente Kapelle in januari bekend welk bedrijf het centrum gaat bouwen.


Het programma van eisen voor het nieuwe complex aan de Vroonlandseweg, dat meer richtlijnen bevat voor het ontwerp en budget, wordt maandag 24 juni gepresenteerd aan alle gebruikers van het sportcomplex. Zij konden ook hun wensen voor de nieuwbouw kenbaar maken.

Beste

In het aanbestedingstraject kiest de gemeente Kapelle uit de aanmeldingen maximaal vijf partijen die op basis van het programma van eisen een plan maken voor de nieuwbouw. In januari beoordeelt de gemeente deze inschrijvingen en selecteert het beste plan.

De gemeente verwacht dat het sportcomplex in 2020 of 2021 gebouwd kan worden. Nadat het nieuwe centrum in gebruik is genomen, sloopt de gemeente het bestaande gebouw en richt de openbare ruimte in.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>